Разследването за Сашко продължава, дори от страна на медиите: Без следа

...
Разследването за Сашко продължава, дори от страна на медиите: Без следа
Коментари Харесай

Проверка установи, че Сашко не е бил на училище ден преди изчезването си

Разследването за Сашко продължава, даже от страна на медиите: 

Без диря от 12-годишния Александър към този момент шести ден. Издирването продължава. И през днешния ден бяха обходени десетки километри с вярата момчето да бъде намерено.

От учебното заведение на Александър БТВ разбра, че детето в реалност е отсъствало от учебно заведение четвъртък и петък, само че съгласно управлението на учебното заведение това неявяване е било целесъобразно по уважителни аргументи.

Не изясниха какви. Преди този случай, обратно във времето, не му се е налагало да отсъства постоянно, а от учебното заведение споделят, че бил усърден възпитаник, добре гледан от татко си.

Разговаряхме два пъти с бащата на детето, като и двата пъти през днешния ден той сподели, че е в Дивотино, с цел да търси сина си там.

По-рано денем беше пуснал и пост във Facebook, с който насочва издирването в посока Дивотино. Вторият път в телефонното позвъняване показа, че е имал среща с служители на реда, само че не даде никакви други детайлности.

Появи се информация, че е почнало претършуване и в столичния квартал " Люлин ", както и в Горна баня. Организирани са няколко пункта, където се обменя информация за претърсените региони.

В планината се оставят пакети с храна и вода, както и джипиес устройства.

" От сутринта сме на терен по няколко посоки, имаше мотористи, които от квартал " Изток " потеглиха в посока язовир Студена, имаше още няколко групи, едната от които потегли по поречието на река Струма по посока кварталите " Варош ", " Табана " и заводите " Кристал ", град Батановци. За страдание обаче нищо, в това число и ваш дрон на Българска национална телевизия оказа помощ, за жалост без триумф ", съобщи Станислав Фердов, Български студентски съюз.

" Един тип Сашко ще бъде синдромът Сашко - просто това подвигна българския народ ", добави Аксел Заимов, доброволец от Троянския край.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР